Cautare

2286 de rezultate pentru "trecerea timpului" (2.88 secunde)
Potrivit unor surse citate de Mediafax, unii membri ai Comitetului Executiv ar fi de acord cu trecerea la curentul popular, insa cei mai multi au respins atat public, cat si in discutii private ideea renuntarii la liberalism.
Hidroelectrica, profitabila pentru Energy Holding Numai ca Dan Ioan Popescu a respins aceasta solutie, sustinand ca nu doreste sa sparga Hidroelectrica, o unitate profitabila. Trecerea anilor a demonstrat insa pentru cine a fost si este profitabila Hidroelectrica.
La trecerea in proprietate privata a BCR, nu putini au fost cei care au spus ca daca autoritatile nu s-ar fi grabit sa privatizeze Banca Romana de Dezvoltare (BRD), acum ar fi incasat pe aceasta cel putin o suma de 10 ori mai mare decat au primit la momentul vanzarii pachetului majoritar.
Curtea Constitutionala (CC) a transmis Biroului Permanent al Senatului o nota privind sesizarea inaintata de 26 de senatori apartinand grupurilor parlamentare ale PSD si PRM, in care arata ca a declarat drept neconstitutionala legea privind trecerea unor terenuri forestiere din proprietatea publica a statului in proprietatea Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor, pastorita de IPS Pimen .
Situatia din Giurgiu este suficient de serioasa pentru a impune trecerea ei in fruntea agendei viitorului Consiliu de Coordonare al Coalitiei.
Cum insa tot Berceanu a prorocit (fals) trecerea UDMR-ului de partea adversarilor anticipatelor, este posibil ca si Voiculescu sa surprinda toata lumea pariind tot pe jetonul Aliantei „D.A.”, mai ales ca negocierile dintre PC si Alianta nu vor fi purtate de vreun democrat, ci de Calin Popescu Tariceanu.
In loc sa aiba ca efect „spasirea” adversarilor, amenintarea cu nedoritele alegeri a determinat trecerea in bloc a PC-lui si chiar a unor reprezentanti ai UDMR de partea PSD si PRM.
Béla a subliniat ca nu a fost de acord cu ideea, pentru ca „descentralizarea presupune trecerea acestora in sarcina autoritatilor locale, si nu crearea unor centre regionale“.
14/1992 privind organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii stipuleaza ca „Documentele, datele si informatiile Serviciului Roman de Informatii pot deveni publice numai dupa trecerea unei perioade de 40 de ani de la arhivare“.
In fine, noul titular al unui minister confruntat cu crize grave, Eugen Nicolaescu, a cerut o saptamana sa evalueze situatia din sistemul sanitar, precizand ca va face declaratii suplimentare dupa trecerea acestui termen.
Cele mai importante dintre aceste fac referire la trecerea in administrarea autoritatilor locale a unei baze militare, a Salii Sporturilor si a unui teren.
lantul care asigura trecerea produselor agricole de la producator la piata de desfacere are cateva verigi lipsa: agricultura nu se desfasoara pe suprafete suficient de mari pentru a fi productiva, adica este una de subzistenta;
Tariceanu a adaugat ca ideea fuziunii PNL-PD nu trebuie abandonata, dar ca liderii celor doua partide nu trebuie sa se situeze foarte aproape de concretizarea acestei idei.De altfel, exista pericolul, semnalat si de Tariceanu, ca, prin trecerea PNL la curentul popular, un grup consistent din partid sa refuze adoptarea unui nou curent si sa ramana la liberalism.
Protocolul Aliantei PNL-PD interzice trecerea liberalilor si democratilor de la un partid la altul in cadrul Aliantei. Sursele democrate citate au precizat insa ca primirea fostilor membri PNL din Prahova in PD nu incalca Protocolul Aliantei, deoarece acum acestia nu mai sunt membrii vreunui partid, ci sunt independenti.
Florin Anghel a declarat ca nu renunta la trecerea la PD, chiar daca a fost amenintat de conducerea judeteana a PNL ca va fi schimbat din functia de conducere a administratiei judetului.
Liderul PNL s-a declarat insa constient de neajunsurile existente in redactarea protocolului, in sensul ca se interzice trecerea directa de la un partid la altul a unor politicieni, iar in cazul de la Prahova liberalii demisionari trec mai intai prin statutul de independenti, iar ulterior ar putea intra in PD.
Balanta s-a mai destabilizat putin prin trecerea consilierului social democrat la umanisti. Raport in Comisie Putere - Opozitie: 2 - 5 Raport in Consiliu, Putere - Opozitie:
Ministrul Sanatatii a declarat ieri ca Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a aprobat trecerea companiei producatoare de medicamente Antibiotice S.
Alte amanari In ciuda deciziei anuntate de Alianta, senatorii n-au aprobat ieri trecerea pe ordinea de zi a dezbaterii modificarii regulamentului.
Plecarea celor 35 de euroobservatori la Parlamentul European lasa A.D.A., in principal la Senat, in imposibilitatea adoptarii de legi organice din neputinta intrunirii celor 69 de voturi necesare pentru trecerea actelor normative din aceasta categorie.
google-analytics.com